2Cellos v Novi Gorici & “selfie” nagradna igra – spoznajte Luko & Stjepana v živo

Novo Gorico bo letos, navkljub povsem “nepoletnemu” vremenu, zajela prava mrzlica dogajanja v avgustu in septembru. V čast in slavo novemu mestnemu centru – prenovljenemu Bevkovemu trgu, ki bo po besedah župana Mateja Arčona privabil iz varnega zavetja lastnih domov več novogoričanov kot predhodnja verzija trga, bo Mestna občina novogoriška organizirala kopico dogodkov v avgustu in septembru, večina od le-teh bo brezplačna, več pa lahko najdete na tej povezavi (precej nepregledno, I know…).

Skratka, eden od dogodkov bo tudi brezplačen koncert trenutno najbolj vročega dueta na svetu – 2Cellos, ki bosta v Novi Gorici nastopila 23. avgusta ob 22. uri. Poleg brezplačnega vstopa pa ju lahko kreativni posamezniki spoznate tudi v živo in sicer tako, da na zid Facebook dogodka objavite “selfie”, ki vsebuje (poleg vas) tudi kakršenkoli 2Cellos material. Več informacij pa najdete v objavah dotičnega Facebook dogodka ;) Več informacij o dogodku pa najdete tudi na spletni strani igralnice Perla. Vabljeni in se seveda vidimo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>